Vrei să arzi calorii? Ce trebuie să consumi la micul dejun

micdejunsanatos

O masă înseamnă consum de calorii: însă un mic dejun sănătos este modul ideal prin care poți să scapi de câteva kilograme. Carbohidrații precum ovăzul sau cerealele integrale te pot ajuta să arzi mai multe grăsimi, în special dacă sunt consumați înainte de sesiunea de exerciții fizice, arată un studiu publicat în „Journal of Nutrition”, citat de MSN Health.
Cercetătorii au arătat că un mic dejun compus din musli cu lapte, piersici, iaurt și suc de mere ajută la slăbit, în comparație cu unul compus din fulgi de porumb cu lapte degresat, pâine albă și margarină cu gem și o băutură energizantă.
Deși ambele mese conțin același număr de calorii, primul mic dejun a ridicat mai încet nivelul de zahăr din sânge, iar în zilele când femeile consumă astfel de alimente au ars de două ori mai multe grăsimi decât ar fi făcut-o în mod normal în timpul unei plimbări de 60 de minute. Alimentele ideale pentru un mic dejun sănătos sunt migdalele, nucile sau alunele, zmeura, iaurtul, laptele sau cerealele integrale, pentru ca te ajută să arzi calorii.

Sursa: sanatate.bzi.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *