Îmbină utilul cu plăcutul – cum faci mișcare fără să-ți dai seama

miscare

Joaca de-a turista

Ai observat ca atunci cand mergi in vacanta ai tendinta sa mergi foarte mult pe jos? Ei bine, chiar si daca nu pleci nicaieri, te poti „juca” astfel in orasul in care locuiesti. Plimba-te pe strazi, mergi pe jos la un muzeu din centrul orasului sau viziteaza atractiile turistice pe care orasul tau le are de oferit.

Danseaza

Daca muzica pe care o asculti te face sa vrei sa te ridici in picioare si sa iti exersezi miscarile de dans, fa-o. Dansul se califica drept miscare, activitate, chiar si daca dansezi pentru doar cinci-zece minute.

Fa curat

Da, curatenia inseamna ardere de calorii! Si inca un numar mai mare decat iti imaginezi. In plus, te alegi cu o casa curata si ordonata. Da cu aspiratorul, spala pe jos, sterge praful si in felul acesta ai facut miscare cateva zeci de minute bune.

Joaca-te/Stai cu copiii

Ofera-te sa ai grija de copiii rudelor sau ai prietenilor sau joaca-te cu copiii tai mai des. Nu vei avea impresia ca faci miscare, insa daca intri in jocul lor cu siguranta nu vei sta degeaba. Vei alerga, vei sari, te vei juca cu mingea sau cu coarda si multe altele.

Mergi cu bicicleta la cumparaturi

Sa schimbi masina pe bicicleta poate fi un pas destul de mare, asa ca incepe usor: de fiecare data cand trebuie sa mergi la cumparaturi pentru casa, foloseste bicicleta. Este mai bine decat sa mergi pe jos pana la supermarket, mai ales daca te si intorci cu multe cumparaturi.

Sursa: elle.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *