O rețetă vegetariană pe care o vor devora și carnivorii

pateu vegetal

Pateu vegetarian cu fasole verde și nucă

Ingrediente:

  • 3 ouă fierte tari
  • 2 mâini de fasole verde
  • 1 lingură de unt
  • 1 ceapă
  • 1/2 ceașcă de nuci
  • 1/2 lingură de sos de soia
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare si piper

Mod de preparare:

Se fierb ouăle până devin tari, iar fasolea până se înmoaie. Se lasă să se răcească cât să se poată  umbla cu ele și se curăță ouăle de coajă. Se topește untul într-o tigaie și  se călește ceapa, până devine sticloasă. Se pun toate ingredientele în robotul de bucătărie și se amestecă bine, până se face o pastă fină și numai bună de uns pe pâine.

Sursa: delly.garbo.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *