Află cum au petrecut Revelionul câteva dintre cele mai celebre cupluri de vedete de la noi

Noaptea dintre ani i-a adus pe Smiley și pe Gina Pistol pe meleaguri sibiene. Celebrul artist a susținut la Sibiu un concert care a fascinat publicul prezent, iar Gina, aflată în apropierea scenei, a filmat mare parte din reprezentația lui Smiley.

Laura Cosoi a petrecut trecerea în 2018 în însoritul Dubai. Aflată în, poate, cel mai fericit moment al vieții sale, după ce testele au confirmat că este însărcinată, vedeta tv a transmis, cu zâmbetul pe buze, la mulți ani tuturor fanilor, pe o rețea de socializare.

Elena Udrea, împreună cu mai tânărul ei iubit, au petrecut un Revelion de vis. Destinația aleasă de fostul ministru a fost Thailanda. Cei doi îndrăgostiți, s-au distrat de minune, profitând de vremea caldă și de cerul senin, pe care au admirat focul de artificii de la miezul nopții. Se pare că diferența de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți (Elena, 43 ani; Adrian Alexandrov, 32 ani) constituie cheia acestei minunate relații, în care experiența Elenei se împletește cu entuziasmul lui Adrian.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ales, ca destinație pentru petrecerea Revelionului, Dubaiul. Mai îndrăgostiți ca niciodată, cei doi au petrecut cu zâmbetul pe buze trecerea în noul an, după ce, în cursul zilei, frumoasa Bianca a umat o sesiune de… shopping în luxoasele magazine din zonă.

Adrian Mutu și Sandra au petrecut în Republica Dominicană, țara fostei soții a briliantului fotbalului românesc, Consuelo Matos Gomes. Motivele petrecerii minunatului cuplu au fost, de fapt, două: pe lângă trecerea în 2018, Sandra a fost aniversată cum se cuvine de Adi la împlinirea a 24 de ani.

Sursa foto: romaniatv.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *