Soarele a răsărit din nou pe strada ei. Andreea Bălan – fericită, iubită și împlinită

Andreea Bălan, îndrăgita vedetă, care timp de șase luni  a trăit, poate, cea mai neagră perioadă a vieții sale,  este, din nou, o femeie fericită: iubește și  este iubită.

Cel care i-a schimbat radical starea de spirit este un tânăr antreprenor, Tiberiu Argint. Relația de iubire dintre cei doi este la început și se consumă cu discreție maximă. Andreea Bălan este recunoscută prin abilitatea de a nu face publice amănunte din viața ei privată, fapt pentru care nu a vorbit public despre frumoasa poveste de dragoste.

Totuși, recent, cei doi au publicat imagini superbe de la o plimbare romantică, în care admiratorii vedetei au putut vedea că Andreea radiază de fericire și că Tiberiu Argint este cheia acestei schimbări în bine a artistei.

”Merg prin viață cu o dorință arzătoare să învăț, să mă schimb și să evoluez. Sunt mereu deschisă la nou, sunt pozitivă si indiferent de ce îmi oferă viața, văd partea plină a paharului. Sunt încrezătoare în propriile forțe și totodată cred în oamenii pozitivi din viața mea”, a notat Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *