Top semnale erotice pe care le transmiţi fără să vrei

sex2

Ţi se întâmplă adesea ca o relaţie de prietenie cu un bărbat să se transforme brusc şi să descoperi că amicul tău vrea de fapt mai mult?

Este posibil ca unele gesturi pe care le faci fără să realizezi să fie interpretate ca semnale cu tentă sexuală. Nu numai că îţi afectează relaţiile cu bărbaţii din jurul tău, dar au potenţialul de a sta în calea unei relaţii de cuplu sănătoase şi fericite. Iată ce gesturi ar putea fi interpretate greşit:

Atingerile

Normele sociale impun un anumit tipar în ceea ce priveşte relaţionările dintre bărbaţi şi femei. Chiar dacă ai cele mai inocente intenţii, unele gesturi care depăşesc aceste norme pot fi interpretate imediat drept gesturi cu tentă sexuală. Iar cele mai importante dintre acestea sunt atingerile. Bărbaţii sunt foarte receptivi la orice formă de atingere din partea unei femei. Faptul că îi pui mâna de exemplu pe umăr, pe spate sau pe braţ unui bărbat care nu îţi este prieten deosebit de apropiat poate fi interpretat ca un gest sexual. Este valabil şi în ceea ce priveşte prinderea de braţ, aşezarea capului pe umăr sau îmbrăţişările fără un motiv anume.

Mişcările corpului

Te apleci peste birou la locul de muncă şi nu ţi se pare nimic ciudat să te aşezi cu fundul pe masa de lucru a unui coleg? Deşi poate că tu vrei să pari sociabilă, astfel de poziţii sunt interpretate diferit de bărbaţii din jur.

Ţinutele

Îţi place la nebunie să porţi pantaloni foarte strâmţi, fuste scurte şi decolteuri adânci? Chiar dacă tu consideri că este stilul care te reprezintă şi te simţi excelent purtând astfel de haine, mesajul trimis este unul foarte simplu: eşti disponibilă din punct de vedere sexual. Prin urmare, nu ar trebui să te mire dacă bărbaţii din jurul tău îţi fac avansuri sau flirtează cu tine mai mult decât cu celelalte femei din jurul tău.

Stai prea aproape

În cadrul interacţiunii obişnuite dintre două persoane, distanţa minimă este de obicei cât lungimea unui braţ. Atunci când te apropii prea mult de un bărbat, se consideră că îi invadezi spaţiul personal, indicând că îţi doreşti mai mult decât o relaţie de amiciţie sau colegialitate. Prin urmare, dacă nu aceasta este intenţia ta şi nu vrei să fii greşit înţeleasă, păstrează o distanţă de aproximativ un metru.

Citește continuarea pe eva.ro        Sursa foto: gorj-domino.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *