Curățarea plămânilor în doar trei zile. În atenția fumătorilor!

plamani

Nu doar fumătorii sunt cei care au probleme cu plămânii.

Deși cei care iubesc tutunul fac parte dintr-o grupă specială de risc, această rețetă este potrivită și pentru persoanele nefumătoare, dar care doresc să-și curețe plămânii. Autorii acestei rețete garantează că organismul se va curăța de nicotină în doar 3 zile!

Este important să știți: înainte cu două zile de începerea tratamentului, să nu consumați produse lactate. De fapt, dacă veți consuma produse lactate, acestea vor încetini sau chiar vor opri procesul de detoxifiere a organismului.

Cu o seară înainte de a începe detoxifierea, serviți ceaiul verde preferat.

Pașii de urmat:

1.  Stoarceți două lămâi și diluați sucul obținut cu 300 ml de apă. Se bea dimineața, înainte de micul dejun.

2.  Pe parcursul zilei beți 300 ml suc din ananas sau grapefruit (alegeți care vă place mai mult). Se bea sucul proaspăt stors. Dacă nu vă place gustul, puteți să-l diluați cu puțină apă carbogazoasă. Ambele fructe curăță foarte bine plămânii.

3. Beți 300 ml suc de morcov proaspăt stors, în perioada dintre micul dejun și prânz. Sucul de morcov alcalinizează sângele, acest lucru stimulând procesul de detoxifiere.

4. În timpul cinei beți 400 ml de suc bogat în potasiu. Sfecla roșie, pătrunjelul și roșiile conțin potasiu din abundență. Dacă sucurile de legume nu vă sunt pe plac, atunci consumați cât mai multe smochine și migdale în decursul acestor 3 zile. În caz că nici acestea nu sunt pe placul dvs, o ultimă scăpare ar fi să mâncați o cantitate din legumele mai sus amintite necesară pentru producerea a 2 pahare de suc a câte 200ml fiecare.

5. Înainte de somn, beți un pahar mare de suc de afine. Afinele distrug bacteriile acumulate în plămâni datorită contaminării.

6. În aceste trei zile va trebui să acordați 20 minute unei băi fierbinți. Apa fierbinte ajută organismul să elimine mai ușor toxinele.

7. Uleiul de eucalipt de asemenea poate fi adăugat la această procedură. Încălziți apă într-un castron (apa trebuie să fie fierbinte, dar să nu fiarbă), turnați în ea 5-10 picături de ulei de eucalipt. Poziționați capul deasupra castronului și acoperiți-l cu un prosop. Inhalați aburul până când apa se va răci.

Sunt multe reguli de respectat și multe lichide de băut în aceste trei zile. Dar sacrificiile își merită rezultatul!

Sursa: Perfect Ask.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *