Vrei să ții bolile la distanță? Folosește această rețetă!

catina-cu-miere-600x391

Un sistem imunitar scăzut duce la boală. Ca să ții la distanță bolile și orice atac venit din partea unor organisme străine, trebuie să-ți întărești sistemul imunitar.

Pentru aceasta, iată o rețetă care se poate prepara acasă din ingrediente naturale, fără prea mult efort, astfel încât să vă bucurați de toate beneficiile alimentelor incluse.

Ingrediente:

  • Un borcan de miere de Manuka;
  • 4 lămâi bine coapte;
  • 8 linguri semințe de cânepă;
  • o linguriță rasă de scorțișoară;
  • 4-5 boabe de piper;
  • o cană de măceșe;
  • o ceașcă de cătină.

MOD DE PREPARARE

Se pun în robot semințele de cânepă decorticate și măceșele spălate.

Se spală lămâile, se curăță de coajă, se taie felii, apoi se mărunțesc cu cuțitul. Boabele de piper se mărunțesc în mojar sau se pun în robot sau râșniță împreună cu măceșele și semințele de cânepă.

Cătina se spală și se taie bobițele în jumătate.

Ingredientele se amestecă apoi cu mierea până ce se omogenizează bine. Amestecul se lasă la frigider două săptămâni, apoi poate fi consumat.

În fiecare dimineață se ia câte o linguriță din această compoziție, imediat după ce ați băut un pahar cu apă. Nu se mănâncă și nu se mai bea timp de jumătate de oră. Înainte de administrare, se va amesteca bine.

Acest amestec se consumă  două luni de zile, după care se face o pauză de alte două luni, după care se poate relua cura, dacă este nevoie.

Acest tratament nu prezintă contraindicații, însă persoanele cu diabet zaharat au nevoie sa își echilibreze carbohidrații consumați pe timpul zilei, de aceea se recomandă sa cereți sfatul medicului în cazul în care suferiți de această boală.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *