Suc acidulat de kiwi și ghimbir

kiwi

Aroma delicată și răcoritoare a fructului de kiwi are o tentă acrișoară, care devine însă mai dulce și mai intensă prin stoarcere. Alege fructele cărnoase, fără cute, care cedează puțin la apăsare, deoarece cele necoapte vor da un suc ușor amărui. Un singur fruct de kiwi conține o cantitate mai mare de vitamina C decât doza zilnică recomandată, deci acest suc îți va pune cu siguranță organismul în mișcare.

Ingrediente pentru 1 pahar înalt:

2 kiwi

1 bucată rădăcină de ghimbir conservată

15 ml/1 lingură sirop de ghimbir

apă minerală carbogazoasă

Mod de preparare:

Cu un cuțit ascuțit, taie kiwi și ghimbirul (pentru a obține o culoare mai plăcută, se poate curăța kiwi de coajă, dar nu este obligatoriu).

Ghimbirul și kiwi se trec prin storcător, iar sucul obținut se pune într-un recipient. Se amestecă și siropul de ghimbir.

Sucul se toarnă într-un pahar înalt, se completează cu apă minerală și se servește pe loc.

Sursa: Sucuri din fructe

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *