Vrei să scapi de colesterol, noduli tiroidieni sau acnee? Încearcă acest amestec!

miere-cu-nuci

Toți știm că sănătatea este ce mai importantă. Înainte să fim nevoiți să apelăm la medicul specialist în cazul în care ne îmbolnăvim, putem preveni anumite boli cu tratament naturiste. Delicioase și gustoase, anumite alimente biologice pot ajuta foarte mult organismul. Mierea în combinație cu nucile face minuni asupra corpului uman, care se păstrează tânăr și sănătos. Pentru funcționarea bună a creierului, pentru micșorarea nodulilor tiroidieni sau imunitate este ideal să consumați o linguriță cu miere și nuci pe stomacul gol.

Probabil ați tot auzit de aceste leacuri băbești care până de curând nu erau interesante, însă de când s-a lansat ”moda” bio/vegan, majoritatea oamenilor vor să cumpere numai produse naturale și să consume alimente care le dau energie și suplinesc vitaminele din farmacii.

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecșioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, dibet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.

Nucile sunt bogate în nutrienți esențiali, vitamine și minerale. Aceste fructe oleaginoase ajută pentru funcționarea mai bună a creierului, ajută memoria, combate insomnia, luptă împotriva depresiei, regenerează podoaba capilară, previne bolile cardivasculare, cancerul , îmbătrânirea prematură și te ajută să slăbești.

Amestecul din miere și nuci

Mierea și nucile, împreună, luptă împotriva mai multor boli, iar acest tratament naturist este considerat unul minune. Dacă vrei să scapi de acnee, oboseală, inflamații ale organismului, nodulii tiroidieni, artrită, răceli, colesterolul mărit sau gastrită și ulcer, atunci trebuie să consumi miere și nuci.

Ingrediente

  • 50 de grame de nuci
  • 100 de grame de miere

Mod de preparare

Spală nucile și toacă-le mărunt,  pune-le într-un borcan, iar peste pui  mierea. Le poți lăsa la macerat, ori le poți consuma direct așa în fiecare dimineață pe stomacul gol. Dacă aveți probleme de sănătate și necesitați să luați pastile pe stomacul gol, în acest caz consumați amestecul din miere și nuci după ce luați pastila.

Înainte să începeți tratamentul naturist din miere și nuci, vă sugerăm să vă consultați cu medicul specialist.

Sursa: elli.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *