Dieta cu suc de pere și ghimbir. Slăbești fără regim drastic și fără înfometare

suc de pere si ghimbir
Sucul de pere și ghimbir este o combinație delicioasă, care pe lângă faptul că îți satisface setea și pofta de ceva bun, te ajută să și slăbești. Gustul dulceag al perelor și gustul răcoritor și ușor iute al ghimbirului formează un duo senzațional.

Dieta cu suc de pere si ghimbir este simplu de urmat, iar rezultatele sunt excelente, luând în considerare faptul că nu presupune înfometare sau urmarea unui regim alimentar drastic.

Ingrediente:

500 g pere

50 g țelină

un cub de 2,5 cm de ghimbir

câteva cuburi de gheață

Mod de preparare:

Pentru dieta cu suc de pere și ghimbir este nevoie de pere coapte și de o rădăcină de ghimbir. Ținând cont de faptul că acest rizom are un gust puternic, de preferat este folosirea unor cantități mici.

Se mixează perele, țelina și ghimbirul în blender și se strecoară sucul obținut. Pentru un efect și mai răcoritor, se pot adăuga în suc câteva cuburi de gheață sau se pot mixa cuburile de gheață odată cu ingredientele.

Dieta cu suc de pere și ghimbir poate fi ținută oricât, atât timp cât sunt respectate mesele principale ale zilei și se încearcă eliminarea alimentelor nesănătoase din meniul zilnic.
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *