Un aperitiv delicios din piept de pui

aperitiv-piept-de-pui

Ingrediente

  • 10 felii de pâine
  • o jumătate piept de pui
  • 10 ouă de prepeliță
  • 100 g cașcaval
  • puțin ulei pentru uns tava

Mod de preparare

Se toacă mărunt pieptul de pui fiert sau călit în puțin unt. Se rade cașcavalul.
Cu ajutorul unei forme rotunde se decupează cercuri din miezul feliilor de pâine. Se unge cu puțin ulei o tavă pentru brioșe. Cu ajutorul unui sucitor se întind puțin rondelele de pâine, apoi se așază în tava pentru brioșe. Se introduce tava în cuptorul încins pentru 3-4 minute până pâinea capătă o crustă.
Se scoate tava din cuptor și se  așază peste pâine cașcaval ras, piept de pui, câte un ou de prepeliță și din nou cașcaval.
Se introduce din nou tava la cuptor până se fac ouăle. Sunt bune și calde și reci lângă un sos de roșii .
Sursa: gustos.ro
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *