Vrei să scapi de colăcei? Consumă acest fruct și vei vedea rezultatele!

avocado

Avocado este fructul care ajută foarte mult în curele de slăbire datorită senzației de sațietate pe care o oferă și a modului prin care „educă” organismul să își extragă energia mai eficient, arzând „colăceii” și „aripioarele”. Este de asemenea bogat în potasiu, magneziu și vitamina B. Previne retenția lichidelor în țesuturi, îmbunătățește metabolismul și elimină stresul.

Încearcă aceste rețete cu avocado pentru a scăpa de burtă.

Rețeta 1 – Supă de avocado
Ingrediente: 2 avocado, o cană de iaurt, 2 căni de supă de pui, sucul dintr-o lămâie, piper și sare. Ingredientele se amestecă intr-un blender până se obține o pastă moale, căreia i se adaugă sarea și piperul.

Rețeta 2 – Sos guacamole
Ingrediente: 2 avocado, 2 căței de usturoi, sucul dintr-o lămâie, jumătate de linguriță de piper, o linguriță de sare, o linguriță de iaurt și o roșie. Avocado se taie în două apoi i se indepartează coaja și sâmburele. Miezul se pasează. Roșiile se taie cubulețe, apoi toate ingredientele se amestecă până se formează o pastă consistentă. Sosul e bun de folosit atât sub formă de garnitură cât și ca aperitiv, servit pe pâine.

Rețeta 3 – Salată cu avocado și grepfruit
Ingrediente: Un avocado, un grepfruit, salată verde, 2 linguri de iaurt, 4-5 nuci, sare și piper. Avocado și grepfruitul se taie cubulețe după ce sunt curățate, apoi se amestecă într-un bol cu salată verde și cu nucile tăiate și ele mărunt. Se sărează și se piperează în funcție de preferințe, apoi se adaugă iaurtul.

Sursa: sfaturideviata.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *