Vrei să slăbești rapid? Cu Dieta Dukan ai rezultate motivante, pe termen scurt

dukan

Dacă îți dorești să slăbești, ai nevoie de un regim cu rezultate motivante pe termen scurt. De asemenea, trebuie să-ți stabilești niște obiective, pe etape, pentru a le putea compara cu realizările.

Dieta care funcționează foarte bine atât pentru persoanele care doresc să piardă un numar mare de kilograme cât și pentru cele care doresc doar 2-3 kilograme este Dieta Dukan.

Dieta Dukan este compusă din patru etape succesive, fiecare la fel de importantă: atac, croazieră, consolidare și stabilizare. Pitorești denumiri, nu?

În etapa de atac ai voie  să consumi doar proteine (vită cu puține grăsimi și carne de pasăre, organe de vită sau pasăre, pește și fructe de mare, mezeluri degresate, ouă, lactate degresate). Consumul a minim 1,5 litri de apă este foarte important în toate etapele acestui regim.

În etapa de croazieră zilele în care se consumă proteine, alternează cu zilele de legume. Se parcurge această etapă până la atingerea numărului de kilograme dorit.

Etapa de consolidare previne saltul înapoi (așa-numitul efect yo-yo) și durează câte 10 zile pentru fiecare kilogram pierdut în etapele anterioare.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *