Vei fermeca toți invitații la masă. Puiul cu glazură de muștar și miere poate fi servit la orice ocazie

pulpe glazurate

Pulpele de pui cu o glazură deosebită, crocantă şi aromată, din miere şi muştar franţuzesc, o rețetă foarte simplă cu care vei vrăji prietenii invitaţi la masă, mai ales dacă serveşti cu garnitură de orez sau legume.

 Ingrediente necesare:

sare si piper, după gust

1 lingură ulei de măsline

1 lingură muștar cu boabe

2 linguri miere de albine

1/4 ceașcă sos de soia

6 bucăți ciocănele de pui sau pulpe

1/2 linguriță fulgi de chilli

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade, foc mediu.

Amestecă într-un castron mic sosul de soia, fulgii de ardei iute, mierea, muştarul, uleiul de măsline şi sarea şi piperul şi freacă energic, până se emulsifică grăsimile.

Pune copanele de pui într-un vas de yena sau tavă de copt carne şi toarnă sosul de soia cu miere şi muştar deasupra. Poţi unge bine pulpele de pui cu sosul din tavă, ca să te asiguri că au un strat gros peste carne.

Dă la cuptor circa o oră, sau până ce carnea de pe ciocănelele de pui s-a copt bine.

Serveşte puiul cu glazură de muştar şi miere alături de o garnitură de orez fiert, legume trase la tigaie sau pe grătar.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *