Dietă ieftină, cu rezultate maxime: 5 kg, în 7 zile
Se pun intr-o oala circa doua kilograme de corcoduse, un pahar de apa, acoperiti cu capac si lasati la foc potrivit pana se inmoaie corcodusele si se pot desprinde de pe samburi.
Separati pulpa corcoduselor trecandu-le prin sita si lasati-o sa se raceasca. Intr-un litru de supa de oase puneti sa fiarba o ceapa mare, doi morcovi, un pastarnac, doua radacini de patrunjel, asezonati cu sare, piper si dafin. Cand legumele sunt fierte, pasati-le, amestecati-le cu pulpa de corcoduse, si puneti-le din nou la fiert, amestecand mereu pana supa prinde putina consistenta. La final adaugati unt, un strop de sos de soia, o lingura de zahar si cateva lingurite de ketchup de calitate.
Se serveste fierbinte, cu smantana acida si crutoane de paine din belsug. Este o supa racoroasa, dulce-acrisoara si merge foarte bine si rece scoasa din frigider, relatează kfetele.ro.