Ingredientul care te scapă rapid de kilograme

cafea

Cafeaua te ajută să slăbești, luptă împotriva bolilor și îți încântă diminețile cu aroma ei. Excitant al sistemului nervos, cafeina ascute spiritul, îmbunătățește puterea de concentrare și de memorare și înlătură senzația de oboseală.

Cafeina elimină celulita, fiind un vasodilatator cu efect de absorbție foarte rapid. Cremele anticelulitice  pe bază de cafeină stimulează fluxul limfatic și elimină celulita.

Intensifică arderile 

Dacă mergi la sală sau faci jogging, bea o cafea cu o oră înainte de antrenament. Cafeina te va ajuta să ai mai multă energie, te va ajuta să respiri mai bine pentru că mărește capacitatea plămânilor și te ferește de dureri musculare.

Acționează în dietă

Cafeina din cafea stimulează producerea unui hormon care transformă grăsimile în energie, deci poți slăbi bând cafea. Această băutură stimulează sistemul urinar, secreția bilei și a lichidului gastric, ceea ce îmbunătățește și facilitează eliminarea grăsimilor. deci te ajută să slăbești, dar cu condiția să nu adaugi zahăr, frișcă sau lapte.

Câtă cafea poți să bei

Cafeaua trebuie băută cu moderație. Trei cești băute de-a lungul întregii zile nu fac rău, nu afectează sistemul cardiovascular, pulsul sau tensiunea arterială. Dacă vrei să beneficiezi de efectele cafeinei, dar nu ești consumatoare de cafea, poți încerca pilulele cu supliment de cafeină.

Sursa: Libertatea pentru femei

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *